Eurotour F5J Brüggen

F5J eurotour Brüggen 2018. Een beetje later dan normaal, maar alsnog een verslagje ;-)

In tegenstelling tot eerdere jaren was de Eurotour in Brüggen bijna een maand eerder deze keer. De voorgaande edities waren iedere keer met prachtig weer! Dit jaar eigenlijk ook weer maar de zaterdag was erg winderig. Het hele weekend was eigenlijk erg lastig om te vliegen en ik heb dit jaar meer buitenlandingen gezien dan het afgelopen seizoen bij elkaar opgeteld. Uiteraard mocht ondergetekende ook de 'walk of shame' een keer doen.

Al met al dus een erg lastige wedstrijd met als bewijs hiervoor het groot aantal nullen op de scorelijsten en de ongeveer 5 gegarandeerde fly-off piloten allemaal niet in de fly-off dit weekend!

Ondanks de lastige omstandigheden best lekker gevlogen en veel goede hulp gehad van mijn Belgische coach Tom. Dezelfde man die overtuigend de Fly-off wist te winnen! Bedank voor de hulp Tom en voor een schitterende Fly-off prestatie.

Alles weer heel kunnen houden maar een teleurstellend resultaat als gevolg van de buitenlanding. Dit zou mijn schrapper zijn maar helaas heb ik een ronde gemist en met 2 nullen valt een 39e niet eens tegen in dit veld van 75 piloten. Natuurlijk toch een gemiddelde van mijn scores genomen en deze opgeteld bij mijn resultaat en ik zou zowaar rond de 15e plek geeindigd zijn..

Naja, het mocht niet zo zijn, op naar de volgende in Kent UK. Tussendoor nog wat rondes F3J in het NK en F5J bij de zuiderburen. Positief is wel dat ik steeds beter uit de voeten kan met de Pike Perfections voor F5J.

Previous Post Next Post