Snertvliegen in Dordrecht

Vandaag was het tijd voor het traditionele Snertvliegen bij de Red Eagles in Dordrecht. De altijd druk bezochte opening van het jaar met rond luchtijd de grote pannen Snert die over het algemeen in recordtijd weer leeg zijn!

De chef en zijn soep

Dit jaar eens niet in de regen en/of storm, maar ondanks de dikke bewolking een leuke dag om te vliegen. Geen wind en het veld was net droog genoeg om te landen. Voor mezelf was het de eerste keer in 3 maanden dat ik weer eens aan vliegen toekwam... De vertrouwde Supra nog een paar keer kunnen vliegen maar verder dan een paar nulletjes kwam het niet. De warmte die nodig was voor thermiek was ver te zoeken. Beste vlucht: 9:50 vanaf 212 meter.

Al met al een leuke dag met een mooie opkomst op het moment dat de nachten als weer iets korter worden. Laat maar komen dat vliegseizoen!

Helaas mijn combat vleugeltje in 2 stukken gevlogen.. Bij thuiskomst zag mijn zender accu er niet al te best meer uit. Mijn wedstrijdspullen ga ik hier verder niet aan wagen, een nieuwe is besteld.

Previous Post Next Post